Wie zijn wij?

Wij zijn vader en dochter met een passie voor paarden. Wij willen met onze stalling mensen een veilige plek bieden voor paard en ruiter. Wij streven naar een hechte band met onze klanten en proberen daarom de groep klein te houden. Het is de bedoeling om onze passie voor de sport te delen met onze klanten en ze te ondersteunen waar nodig.

Benoit De Baets

Ik ben al actief in de paardensport sinds mijn 8jaar. In mijn jongere jaren was ik zowel actief in de mensport maar ook springwedstrijden waren mij niet onbekend. Nu is de liefde voor de dressuur ontstaan en haal ik alles uit mijn trukendoos met mijn Spaans paard, een passage en piaffe laat ik dan ook maar al te graag zien. Wedstrijden laat ik liever over aan de jeugd. In mijn vrije tijd geef ik dan ook graag lessen om mijn kennis te delen.

– Benoit

Ik ben Carol-Jane

Ik ben opgegroeid tussen de paarden. Op mijn 12 jaar kreeg ik mijn eerste pony, een echte pony met het nodige karakter. Hij leerde me de kneepjes van het vak en hoe je bokken moet uitzitten. Het liefst ga ik naar zee met de paarden, daarnaast vind ik zonder zadel rijden en een klein sprongetje wel leuk. Ik geef lessen aan beginners om zo de liefde voor de paardensport door te geven aan de nieuwe generatie.

– Carol